Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΖΟΥΓΙΕΣ



Υλικά

2 φλιτζάνια ελιές μαύρες
4 φιλέτα αντζούγιες λαδιού
1 πιπεριά Φλωρίνης
2 κουτ. σούπας κάππαρη
2 κουτ. σούπας κουκουνάρι
1 κουτ. γλυκού μουστάρδα
1 κουτ. σούπας ούζο
1 κουτ. σούπας δεντρολίβανο
2-3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο


Εκτέλεση

Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τις ελιές.
Πολτοποιούμε τις ελιές μαζί τη πιπεριά , τις αντζούγιες και τη κάππαρη στο μούλτι, προσθέτουμε στη συνέχεια και τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζουμε να τα κτυπάμε ώσπου να γίνουν ένας ομογενής πολτός.
Αν θέλουμε να είναι λίγο πιο πικάντικη προσθέτουμε λίγο σκόρδο.
Τον πολτό τον βάζουμε σε μικρά βαζάκια.
Για να συντηρηθεί προσθέτουμε λίγο λάδι πριν τα κλείσουμε και τα διατηρούμε στο ψυγειο.


ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου