Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014
Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014
Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014
Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014
Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014
ΓΛΩΣΣΑΡΙ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ Υ, Φ ,Ψ & Ω
Ραγού ή ρατατούιγ; Αλά μενιέρ
ή αλά λιονέζ; Όχι, δεν χρειάζονται άριστες γνώσεις γαλλικών για να μυηθείτε στα
μυστικά της υψηλής μαγειρικής τέχνης. Αναζητήστε τις απαντήσεις στο μεγαλύτερο
μέχρι σήμερα Γλωσσάρι Μαγειρικής του Cook Book με πάνω από 1500 λήμματα που
αποκρυπτογραφούν τους κωδικούς των μαγείρων. Μυστικά, τεχνικές, λύσεις σε
απορίες (πώς φτιάχνω μια σωστή βελουτέ; υπάρχει ειδικός τύπος ρυζιού για
ριζότο; άλλη η κάσταρντ κριμ και άλλη η κρέμα ζαχαροπλαστικής;) συν συμβουλές
για καθημερινές συνταγές σε απλά βήματα.
Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014
Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014
Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)