Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014

ΡΥΖΙ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ ΚΑΙ ΚΑΣΙΟΥΣ



Υλικά

2 φλιτζάνια ρύζι basmati
2 φλιτζάνια ζωμό κοτόπουλου
2 φλιτζάνια γάλα καρύδας   
3 κουτ. σούπας καρύδα, τριμμένη
½ φλιτζάνι κάσιους ανάλατα και καβουρντισμένα
κάρυ
1 κρεμμύδι, λιωμένο
3 κουτ. σούπας βούτυρο

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι με το βούτυρο σοτάρουμε ελαφρά το κρεμμύδι, προσθέτουμε το ρύζι και τη τριμμένη καρύδα και τα αφήνουμε 2-3 λεπτά να βράσουν και στη συνέχεια προσθέτουμε ζωμό κοτόπουλου και το γάλα καρύδας το κάρυ και αφήνουμε να πάρουν βράση. Πριν τα αποσύρουμε από τη φωτιά ρίχνουμε  και τα κάσιους και σερβίρουμε.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου