Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ



Υλικά

1 ½ κιλό χοιρινό κομμένο σε μπουκιές
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, σε ροδέλες
2 πράσινες πιπεριές, σε ροδέλες
2-3 ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
1 ½ φλιτζάνι  χυμό φρέσκου πορτοκαλιού
1 κόκκινη πιπεριά, σε ροδέλες
1 κίτρινη πιπεριά, σε ροδέλες
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα με το ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμύδι,
προσθέτουμε το κρέας και το αφήνουμε να σοταριστεί για λίγο και τέλος προσθέτουμε τις ντομάτες.
Προσθέτουμε τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι, το χυμό πορτοκαλιού και λίγο νερό και το αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά περίπου.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές και αφήνουμε το κρέας να βράσει, έως να μαλακώσει και να μείνει με τη σάλτσα του.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου