Πέμπτη, 7 Αυγούστου 2014

ΦΛΟΓΕΡΕΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ



Υλικά

½ κιλό φύλλο κρούστας
2 σοκολάτες γάλακτος, τριμμένες
2 λευκές σοκολάτες, τριμμένες
2 μπανάνες, ψιλοκομμένες
1 φλιτζάνι καρύδια τριμμένα
1 αυγό
βούτυρο για το άλειμμα των φύλλων

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε τις μπανάνες, τις σοκολάτες γάλακτος, τα καρύδια και τη λευκή σοκολάτα.
Απλώνουμε τα φύλλα κρούστας σε πάγκο εργασίας τα κόβουμε σταυρωτά σε 4 κομμάτια το καθένα. Βουτυρώνουμε κάθε κομμάτι φύλλο με ένα πινέλο και βάζουμε στην άκρη του μια κουταλιά της γέμισης, γυρίζουμε τα πλάγια του φύλλου προς τα μέσα, για να εγκλωβίσουμε τη γέμιση και τυλίγουμε σε ρολό.
Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να μας τελειώσουν τα φύλλα και η γέμιση. Τα αλείφουμε με το αυγό και τα βάζουμε σε καλά βουτυρωμένο ταψί του φούρνου.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 40-45 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου