Σάββατο, 9 Αυγούστου 2014

ΤΣΙΖΚΕΪΚ ΠΑΓΩΤΟ



Υλικά

250 γραμμάρια μπισκότα digestive
150 γραμμάρια μαργαρίνη   
600 γραμμάρια κρέμα τυριού 
200 γραμμάρια ζάχαρη
ξύσμα από ½  λεμόνι
χυμό από 1 λεμόνι
1 βανίλια
   
Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι λιώνουμε τη μαργαρίνη, προσθέτουμε τα μπισκότα που τα έχουμε σπάσει ελαφρά στο μούλτι και ανακατεύουμε.
Τα βάζουμε σε μια ταρτιέρα ή σε ένα ταψάκι με τσέρκι και το αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξει.
Κτυπάμε στο μίξερ τη κρέμα τυριού, μέχρι να γίνει αφράτη.
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τη ζάχαρη με 2-3 σταγόνες λεμόνι και ελάχιστο νερό για 3-4 λεπτά. Ρίχνουμε μέσα τη κρέμα τυριού το ξύσμα και το χυμό λεμονιού και τη βανίλια και τη καραμέλα και ανακατεύουμε για να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Απλώνουμε το μείγμα στη ταρτιέρα με τη βάση και το βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει.
Σερβίρουμε γαρνίροντας με σιρόπι φράουλας και φρέσκιες φράουλες από πάνω.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου