Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014

ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ



Υλικά

½  πακέτο μπισκότα πτι μπερ
½  φλιτζάνι καρύδια
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
4 κουτ. σούπας κακάο
1 ½  κουτ. σούπας βούτυρο
1 κουτ. σούπας λικέρ γκράντ μαρνιέ η κονιάκ
τρούφα σοκολάτας για την επικάλυψη

Εκτέλεση

Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μούλτι και στη συνέχεια ψιλοκόβουμε τα καρύδια. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά το ζαχαρούχο γάλα και το βούτυρο και μόλις αρχίσουν να βράζουν προσθέτουμε σιγά σιγά το κακάο και το λικέρ ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να πήξει το μείγμα.
Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο να κρυώσει για 10-15 λεπτά περίπου και στη συνέχεια προσθέτουμε τα μπισκότα και τα καρύδια.
Πλάθουμε σε στρογγυλά μπαλάκια και τα ρολάρουμε στην τρούφα σοκολάτας. Τα διατηρούμε στο ψυγείο

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου