Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014

MUFFINS ΜΕ ΛΕΜΟΝΤΣΕΛΟ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΕΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ


Υλικά

2 αυγά
200 γραμμάρια αλεύρι ζαχαροπλαστικής
2 κτγ μπέικιν πάουντερ
200 γραμμάρια γιαούρτι
200 γραμμάρια άχνη ζάχαρη
200 γραμμάρια φρέσκες φράουλες
4 κτσ λεμοντσέλο

Εκτέλεση

Χωρίζουμε τα αυγά σε κρόκους και ασπράδια σε δύο μπολ.
Χτυπάμε στο μιξερ τα ασπράδια να γίνουν μαρέγκα.
Σε άλλο μπολ χτυπάμε το γιαούρτι μαζί με την άχνη ζάχαρη και προσθέτουμε τους κρόκους αυγού.
Ενώνουμε το μείγμα του γιαουρτιού με την μαρέγκα, και ρίχνουμε μέσα το λεμοντσέλο, ανακατεύοντας συνέχεια.
Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και το μπεικιν πάουντερ, ανακατεύοντας ελαφρά και είναι έτοιμο!!!
Έχουμε πλύνει καλά και στεγνώσει τις φράουλες και τις κόβουμε ψιλά κομματάκια.
Ρίχνουμε τις φράουλες στο μείγμα και με ένα κουτάλι το ανακατεύουμε ελαφρά.
Το μείγμα μας το βάζουμε σε ειδικές θήκες για μάφινς και όταν τελειώσουμε με αυτό το στάδιο τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 15 με 20 λεπτά περίπου, πάντα μα την επίβλεψή μας
Τα αφήνουμε να κρυώσουν και μετά τα σερβίρουμε...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου