Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

ΣΑΛΤΣΑ CRIOLLA


Η περουβιανή σάλτσα που ταιριάζει με ψάρι, κρέας ή πουλερικά, αλλά και με αραβικές πίτες.

Υλικά

1 κρεμμύδι
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 πιπεριά κέρατο
1 καυτερή πιπεριά
1 ντομάτα, ξεφλουδισμένη και ξεσποριασμένη
1 σκελίδα σκόρδου
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ φλιτζάνι ξύδι από κόκκινο κρασί
½  ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο (μόνο τα φύλλα)
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές, τη ντομάτα, πολτοποιούμε το σκόρδο και τα βάζουμε μαζί με το μαϊντανό σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το ξύδι, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Συνοδεύουμε ψάρι, κρέας ή πουλερικά, ενώ μπορούμε να τη φάμε και με αραβικές πίτες.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου