Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

ΚΡΕΜΜΥΔΟΚΕΦΤΕΔΕΣ


Υλικά

½ κιλό κρεμμύδια τριμμένα
½ κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
½ ματσάκι δυόσμο, ψιλοκομμένο
1 κουτ. γλυκού αλάτι
πιπέρι
κύμινο
πάπρικα
κόλιανδρο
καλαμποκέλαιο για τηγάνισμα

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Αν χρειαστεί, αραιώνουμε το μείγμα με λίγο νερό. Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τηγανίζουμε τους κεφτέδες σε καυτό καλαμποκέλαιο και από τις δύο πλευρές. Τους βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα πάνω σε απορροφητικό χαρτί, για να φύγει το περιττό λάδι.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου