Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΑΛΕΥΡΟΠΙΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ


Υλικά

2 φλιτζάνια αλεύρι
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
αλάτι
3 αυγά, κτυπημένα
1 ½ φλιτζάνι γάλα
νερό όσο πάρει
3 φλιτζάνια τυρί φέτα, θρυμματισμένη
4 κουτ. σούπας μαργαρίνη
1 αυγό κτυπημένο με λίγο γάλα
1 φλιτζάνι φέτα, τριμμένη για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε πολύ καλά τα υλικά μαζί (εκτός από τη φέτα) μέχρι να γίνει ομοιόμορφος παχύρευστος χυλός. Προσθέτουμε και τη φέτα.
Βουτυρώνουμε ένα ταψί και ρίχνουμε το μείγμα, το ραντίζουμε με το κτυπημένο αυγό και το πασπαλίζουμε με τη φέτα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45-50 λεπτά περίπου.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου