Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΑ




Υλικά

½ κιλό σπαγγέτι (Νο 6)
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
3 πιπερίτσες καυτερές, ψιλοκομμένες
1 κουτ.  γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κουτ.  γλυκού πάπρικα
6 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
3 κουτ. σούπας βασιλικό, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό βράζουμε τα μακαρόνια al dente. Σε μεγάλο βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις πιπερίτσες, μετά το σκόρδο και στη συνέχεια ρίχνουμε τα μακαρόνια αφού τα έχουν σουρώσει.
Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το πιπέρι, τη πάπρικα και το βασιλικό.
Σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα από πάνω.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου