Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΜΑΝΙΤΑΡΟΠΙΤΑ


Υλικά

1 φύλλο σφολιάτας
½ κιλό μανιτάρια, ψιλοκομμένα
1 πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
1 κρεμμύδι, στο τρίφτη
1 φλιτζάνι κεφαλογραβιέρα, τριμμένη
1 φλιτζάνι γκούντα, τριμμένο
2 κουτ. σούπας μαργαρίνη
σουσάμι
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε με τη μαργαρίνη το κρεμμύδι, τις πιπεριές, και τα μανιτάρια μέχρι να μαλακώσουν.
Στρώνουμε το φύλλο σφολιάτας και απλώνουμε τα λαχανικά, πασπαλίζουμε με το γκούντα μια τη κεφαλογραβιέρα.
Τυλίγουμε σε ρολό το φύλλο κρούστας, το ραντίζουμε με λίγο γάλα, το πασπαλίζουμε με σουσάμι και το βάζουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος με αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε στο προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσει η σφολιάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου