Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ




Υλικά

½ κιλό κολοκύθια, τριμμένα
200 γραμμάρια κοτόπουλο, βρασμένο και ψιλοκομμένο
200 γραμμάρια ανθότυρο, τριμμένο  
2 κουτ. σούπας βούτυρο
6 αυγά
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1 φλιτζάνι κεφαλογραβιέρα, τριμμένη
μοσχοκάρυδο
πάπρικα γλυκιά
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε τα κολοκύθια, το βούτυρο, το μοσχοκάρυδο, τη πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι και τα ανακατεύουμε καλά. 
Βάζουμε το μείγμα σε ένα πυρέξ και το ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά μέχρι να ροδίσει ελαφρά.
Σε ένα μπολ κτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος, τη κεφαλογραβιέρα, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Προσθέτουμε στο πυρέξ το κοτόπουλο, το ανθότυρο και ρίχνουμε από πάνω το μείγμα με τα αυγά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά ακόμη μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου