Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΤΗΓΑΝΙΑ ΚΑΥΤΕΡΗ


Υλικά

2 χοιρινά ψαρονέφρια, κομμένα σε κύβους  
1κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε λωρίδες
1 καυτερή πιπεριά, ψιλοκομμένη
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
½ φλιτζάνι βότκα
2 κουτ. σούπας κέτσαπ
1 κουτ. σούπας μουστάρδα
½ φλιτζάνι ζωμό λαχανικών
3 κουτ. σούπας βούτυρο
1 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο τηγάνι με το βούτυρο σοτάρουμε τα κομματάκια ψαρονέφρι μέχρι να πάρουν χρώμα.
Προσθέτουμε τις πιπεριές, το σκόρδο και μόλις πάρουν και αυτά χρώμα, τα σβήνουμε με τη βότκα. Ρίχνουμε τη κέτσαπ, τη μουστάρδα και το ζωμό λαχανικών και αφήνουμε να πάρουν βράση. Προσθέτουμε τη πάπρικα, αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε και βράζουμε μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου