Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

ΧΑΒΑΡΑ η ΚΑΠΟΣΑΝΤΕΣ



Υλικά

1 κιλό χάβαρα η καποσάντες
3-4 κουταλιές λάδι
2-3 φρέσκα σκόρδα ψιλοκομμένα
304 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
Χυμό από 1 ½ λεμόνι
Πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τα χάβαρα για να φύγει η άμμος και τα στραγγίζουμε.
Βάζουμε στο τηγάνι το λάδι και το σκόρδο να μαραθεί λίγο και ρίχνουμε τα χάβαρα. Τα ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να ανοίξουν και τότε προσθέτουμε πιπέρι και λεμόνι.

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΡΑΖΟΥ - ΙΘΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου