Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΨΑΡΟΣΑΛΑΤΑ




Υλικά

900 γρ. ψάρι βραστό (μπακαλιάρος)
1-2 κρεμμύδια
500 γρ. μαγιονέζα
2 καρότα
Αλάτι, πιπέρι
2 πατάτες
150 γρ. ρίζα σέλινο
150 γρ. αρακάς
Κάππαρη
350 γρ. τόνος σε λάδι

Εκτέλεση

Βράζουμε το ψάρι με τα λαχανικά για 40΄ λεπτά.
Καθαρίζουμε το ψάρι και ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και τα ανακατεύουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΟΥ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου