Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ




Υλικά

Ελιές
Πιπεριά
Ξύδι
Λάδι
Σκόρδο

Εκτέλεση

Αφαιρούμε από τις ελιές τα κουκούτσια.
Πολτοποιούμε την ελιά μαζί με λίγη πιπεριά στο μούλτι, προσθέτουμε λίγο ξύδι και λάδι.
Αν θέλουμε να είναι λίγο πιο πικάντικο προσθέτουμε λίγο σκόρδο.
Τον πολτό τον βάζουμε σε μικρά βαζάκια.
Για να συντηρηθεί προσθέτουμε λίγο λάδι πριν το κλείσουμε.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΣΙΑΝΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΙ ΙΘΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου